Als ik dit huisje binnen stap dan overvalt de rust mij. Regelmatig trek ik mij zelf hier terug voor een meditatie of gewoon even staren. Thús komme is in het Nederlands Thuis komen, thuis komen in jezelf. Met de komst van dit retraitehuisje willen mensen een rustmoment gunnen.

Een dagdeel, dagje alleen genieten van rust of samen met vriendin. Eén of meerdere nachten overnachten en dan helemaal tot rust komen.

Een off grid huisje, basic met de luxe van rust en stilte en een fijne energie, samen hebben Jan en ik dit huisje ontworpen en gemaakt. Beschut aan de rand van het land aan het water en het uitzicht op weiland en bos.


Blij zijn we dat de wifi daar heel slecht is en dus geen bereik. Tip laat telefoon thuis of geef deze bij aankomst bij mij af en ervaar hoe fijn het is een dag of dagdeel offline. Het huisje is eenvoudig en gezellig ingericht met 2 stoelen en een tafeltje, een opklaptafeltje met stoel waar je kunt schrijven of bij eten. En er is een ligbank waar je zowel op kunt zitten als liggen. Buiten is een hangmat en een terras twee heerlijke relaxstoelen.

Bakken in de buitenlucht

Koken en bakken doe je in de Duch oven, een gietijzeren pan boven het open vuur in de houtkachel. Een geweldig avontuur om boven het vuur een maaltijd te bereiden.

Liever gemak? Dan is er een menukaart en maak ik met liefde een maaltijd of ontbijt voor je klaar.

Buitenbad

Naast het huisje is een hout gestookt buitenligbad, niet even snel een warm bad nemen. Nee eerst het bad vullen en daarna het langzaam met een hout vuurtje eronder verwarmen. Ook dit is onderdeel van onthaasten. Het toiletgebouw bestaat uit een wasbak met stromend water uit een jerrycan, daarnaast is een composttoilet.

Stoel aan de waterkant en ´s avonds de zon zien ondergaan. En heb je geluk komen de reeën ´s morgens vroeg of ´s avonds als het schemer wordt langs. Dat is echt genieten!

Overnachten

Een bijzonder ervaring, slapen in het retraitehuisje. Tijdens volle maand sliep ik een nachtje in het retraitehuisje sliep en midden in de nacht buiten de maan bewonderden. In het huisje staat een bedbank met de mogelijkheid om er te slapen. Zelf sliep ik al meerdere nachten in de heerlijke rust van het huisje en daarna dacht ik dit gun ik ook jou. Wil je een nachtje of een paar dagen helemaal tot rust komen, neem dan contact met mij op Of boek via www.Natuurhuisje.nl of www.origineelovernachten.nl