Tijdens magnetiseren wordt energie, kosmische energie doorgegeven via mijn handen. En deze energie helpt negatieve energieen en blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie weer mag stromen. Als je energiebalans verstoord is kun je last krijgen van allerlei klachten, zowel lichamelijk als mentaal.

Als magnetiseur kan ik je ondersteunen en helpen bij verschillende klachten.

Tijdens het magnetiseren houd je je kleren aan, wel vraag ik je om je schoenen uit te doen. De energie breng ik over door met mijn handen over je lichaam en hoofd te gaan, ik raak je daarbij niet aan. Ik voel hoe jouw energie is en via mijn handen verwijder ik zware energie en als het goed voelt een blokkade. Blokkades zijn onverwerkte gebeurtenissen, trauma’s, belemmeringen of woorden die jou in het verleden gekwetst hebben.

Magnetiseren is overgeven aan je gevoel, je intuïtie. Tijdens een behandeling schud ik regelmatig met handen om jouw negatieve energieën af te slaan. Geen behandeling is gelijk, iedereen reageert weer anders en kom je vaker dan is geen behandeling gelijk.

Soms combineer ik behandelingen, ik vertrouw dan helemaal op mijn gevoel en volg ik mijn intuïtie en handen.

Een behandeling duurt ongeveer een uur, maar plan ik voor een consult meestal 1,5 uur. Waardevol is het korte gesprekje voor en na de behandeling. Even horen hoe het gaat en hoe je de behandeling hebt ervaren en vertel ik wat ik heb gevoeld. Tijdens de behandeling wordt niet gesproken, vraag ik je om je over te geven aan de energie die door mijn handen stromen.