De afgelopen 6 jaar volgde ik meerdere coachopleidingen. Al deze kennis neem ik mee en pas ik intuïtief toe tijdens de coaching. Steeds vaker combineer ik energetisch werk samen met coaching, heel krachtig met mooie resultaten.

Als luister ik naar jou, stel jou vragen waardoor je nieuwe inzichten in je zelf ontdekt. Ik geef je tips en handvatten voor in de praktijk. Maar bovenal: ik ben een luisterend oor die jou begrijpt, méér dan een doorsnee coach door mijn eigen verhaal. Je belast mij hiermee nóóit, en je eigen schouders krijgen het zoveel lichter als je af en toe, misschien maar een paar keer, je hart bij mij kunt luchten.

In 3-5 coaching sessies begeleid ik je naar regie. Ga ik je helpen ontdekken wat jou belemmerd en wat je nodig hebt om je zelf weer te hervinden en in je kracht te staan. Ik coach op mijn gevoel, intuïtief weet ik wat ik ga inzetten wat jou weer in jouw kracht gaat zetten. Dit kan met behulp van de natuur, creatief, Reiki of een diepgaand soms confronterend gesprek.

Als professioneel coach loop ik een tijdje met je mee en mag ik je begeleiden naar wat jij belangrijk vind. Weer rust en kracht vinden in jezelf. Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk dat is en dat dit jou heel veel moois kan brengen. Dat je ook ruimte mag nemen voor jezelf. Door goed voor mijzelf te zorgen, kreeg ik meer energie en stond ik positiever in het leven. Dit werkt door in je omgeving en heel waardevol is dat dit ook op hen doorwerkte.

Opleidingen die ik volgde:

NLP Master Practitioner
Remissie coach
Bewegen bij Chronische ziek
Basiskennis voeding
Systemisch Coaching
Energetisch Therapeut