Van heelheid naar rust- van rust naar heelheid

In een periode van 6 jaar heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Als eerste startte ik met NLP, de practitioner en later de master opleiding. Een opleiding waar ik veel heb verwerkt en ben ik mij zelf ook meerdere keren tegengekomen. Dit was goed en heeft mij veel gebracht. Daarna volgenden er nog veel meer coach opleidingen waar ik stuk voor stuk van genoot en veel van heb geleerd.

In 2022 startte ik met de opleiding Energetisch therapeut. Reiki gaf ik al jaren in de familiekring en had ik onlangs mijn 3 gevolgd en ook hier mocht mij Reiki Master noemen. In de opleiding Energetisch therapeut kwam daarbij Magnetiseren en aura en chakra heling.

En nu combineer ik coaching en energetisch werk en energetisch werk en coaching. Maar wat houdt dat energetisch werk nu in? Wat zet ik in bij coaching? Op deze pagina leg ik kort uit wat het is. Wil je meer weten klik dan door naar de betreffende pagina.

Magnetiseren

Tijdens magnetiseren wordt energie, kosmische energie doorgegeven via mijn handen. En deze energie helpt negatieve energieen en blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie weer mag stromen. Als je energiebalans verstoord is kun je last krijgen van allerlei klachten, zowel lichamelijk als mentaal.

Als magnetiseur kan ik je ondersteunen en helpen bij verschillende klachten.

Reiki

Bij Reiki wordt energie overgebracht door het opleggen van de handen op het lichaam. Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel. Je houdt je kleding aan, alleen je schoenen doe je uit. Je mag praten tijdens de behandeling, maar de meeste mensen vinden stilte en rustige muziek prettiger. Tijdens de behandeling ga ik met verschillende handposities over je lichaam. Vertrouwend op mijn intuïtie volg ik mijn handen, dit is elke keer weer zo bijzonder wat er dan gebeurt.

Coaching

Als professioneel coach loop ik een tijdje met je mee en mag ik je begeleiden naar wat jij belangrijk vind. Weer rust en kracht vinden in jezelf. Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk dat is en dat dit jou heel veel moois kan brengen. Dat je ook ruimte mag nemen voor jezelf. Door goed voor mijzelf te zorgen, kreeg ik meer energie en stond ik positiever in het leven. Dit werkt door in je omgeving en heel waardevol is dat dit ook op hen doorwerkte.

Ervaring van een aantal cliënten

Wat ik ervaren heb bij haar verdiend alleen maar lof.
De rust en het vertrouwen wat zij uitstraalt maakt dat je je diepste gevoelens met haar kunt delen, en zij heeft mij geholpen om mijzelf weer te kunnen plaatsen in de rol die ik graag wilde hebben en die ik kwijt was geraakt.  Zij heeft mij de juiste inzichten aangereikt en samen hebben we de “oude zooi” opgeruimd, wat mij een opgeruimder mens heeft gemaakt en dat ik weer met plezier door het leven stap.
Ik kan haar van harte aanbevelen als coach, ze is professioneel en kundig. 
Liefs Roos

Ik was in de veronderstelling dat ik een​ ​grote sterke kerel het allemaal wel alleen kon en de kop een beetje in het zand stak volgens mijn vriendin, en toen werd ik wakker. Vervolgens ben ik met Annie in contact gekomen en na ons eerste telefonische contact voelde het voor mij ineens heel vertrouwd en heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een coaching gesprek/sessies, Annie mij weer mentaal op de rit gekregen om het zomaar te zeggen, mijn korte lontje verlengd.  Ik kan een ieder deze gesprekken aanraden, het heeft mij geholpen en heb de blijdschap en vreugde in het leven weer gevonden want die was ik ook kwijt, tenminste was het ergens diep in het hoofd verstopt en heeft Annie het weer naar voren gehaald. Afgesproken met Annie dat ik haar ten alle tijden mag bellen mocht ik weer een terugval krijgen.
Henk

Leave Annie,
Bedankt foar dyn help. Doe’t ik kanker krige, wie it in tiizeboel yn myn holle. Do ha’st holpen alles út de tiis te heljen, sa dat ik wer oan it wurk bin en sels wer in oplieding dwaan kin. Grutte tankberens nei dy ta. Ik kin eltsenien dy’t mei kanker te krijen hat oanriede, mei dy kontakt te sykjen. De gesprekken mei dy helpe om romte te meitsjen foar wer’t it echt om giet. Dysels, de minsken om dy hinne en dat wêr as’t sels krêft út hellest. Ek dyn Reiki behannelingen ha rêst brocht. As’t sterker bist yn’e holle, kinst kanker better de baas . Leafs Immie