Met veel liefde en passie vertel ik je iets over ons centrum en het ontstaan ervan. Wij, Jan en Annie
wonen sinds 2011 onze droomplek.

Al in het eerste jaar wisten we; ‘Deze plek willen we delen en ontstond het idee voor een B&B, een bed en brochje’ We kochten een schaftkeet, stripten en verbouwden deze tot een gezellige pipowagen inclusief openslaande deuren en veranda. In juli 2014 mochten we onze eerste gasten ontvangen in de De Warrewein. Zelf genieten we, na al die die jaren nog steeds van onze B&B en van al die verschillende mensen die bij ons komen overnachten. In 2022 voegden we de coachpraktijk van Annie Adema Coaching samen met bed en brochje en werd feestelijk Natuurlijk Onthaasten geopend. Een Centrum waar je rust en heelheid mag ervaren.

De Pipowagen

Is gezellig ingericht met een ruime bestede, twee relax stoelen en een houtkachel. Naast de pipowagen het toiletgebouw en een keukentje met en een zitje. Om nog meer te ontspannen is er een houtgestookte hottub en barrel sauna, deze zijn er optioneel te huur en zijn helemaal privé. 

Meer informatie over de pipowagen >>

Onze gasten

Sinds 2014 genieten wij samen met onze gasten van onze pipowagen De Warrewein. Gasten van alle leeftijden, 18 en 86 jaar, komen om uit te rusten en te ontspannen, fietstochten maken in de omgeving. Maar ook Friesland ontdekken. Tijnje is een uitstekende plek om Friesland te ontdekken. Veel van onze gasten komen terug en daar zijn we trots op. Rond de pipowagen heb je veel privacy en rust, een heerlijke plek om te onthaasten.

Thús komme

In juni 2022 openden we ons zelf ontworpen en gebouwde retraitehuisje ‘Thús komme’ Wat in het Nederlands betekend thuis komen. Dit huisje is in eerste instantie bedoeld voor dag-retraite, even thuis komen in jezelf. Het huisje is off grid en er is een compost toilet en stromend water uit een jerrycan.  Heerlijk ontspannen in het buitenligbad, verwarmt met een houtvuurtje er onder. Een bijzondere ervaring. In de stilte van de natuur overnachten? vraag naar de mogelijkheden.

Meer lezen over de retraite >>

Energetisch Coach

Na jaren Reiki behandelingen bij man en kinderen te hebben gegeven doe ik dat nu ook vanuit Natuurlijk Onthaasten. Nu, als energetisch therapeut en coach, mag ik anderen ondersteunen in hun proces. Hoe krachtig de kosmische energie, door mijn handen, blokkades mag opruimen. De levensenergie weer laat stromen na een chemo behandeling of tijdens of na een burn-out. De coaching na een energetische behandeling zo waardevol. Meer lezen over Reiki, Magnetiseren of coaching