In de Tuinkamer 


In onze tuinkamer ontvangen we je graag voor een Workshop 

Visionboard maken, creatief of intuïtief bloemschikken met bloemen die je zelf plukt uit onze bloementuin.


Daarnaast gebruik ik de tuinkamer voor Coaching en Reiki. zie voor meer informatie op www.annieadema.nl https://www.annieadema.nl

   

Wil je gezellig met vriendinnen bijkletsen of workshop doen (zie arrangementen)

We hebben diverse arrangementen voor je bedacht. Heb je eigen idee? neem dan contact met ons op.


Arrangementen:

Visionboard 'Wat is je doel of of droom'.
In een dagdeel op een creatieve manier antwoorden vinden je die je helpen wat nu werkelijk jouw droom of doel is. 

Je gaat krijgt een stapel tijdschriften en knipt en plakt zonder je af te vragen waarom nu juist dit plaatje. Aan het eind van de workshop bespreken we jouw kunstwerk en heb je inzicht in wat jou energie geeft.

 

Tijdens deze workshop is er onbeperkt koffie, thee en water. Zoete en hartige lekkernijen. Minimaal 2 en max 6 personen. Kosten € 39,50 p.p. 
Vragen? neem dan Contact met mij op.


Workshop 'Creatief met bloemen'. 
Je maakt je eigen creatie van bloemen. Er is geen voorbeeld, je hebt een basis en bloemen en maakt wat jij mooi vind. Als je het even niet weet loop je door de tuin voor inspiratie. Loop je vast en kom je er niet uit dan help ik je weer op weg. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met niet alleen een prachtige creatie van bloemen, maar ook met een spiegel naar jezelf.

Tijdens deze workshop is er onbeperkt koffie, thee en water. Zoete en hartige lekkernijen. Minimaal 2 en max 6 personen. Kosten vanaf € 39,50 p.p 
Vragen? neem dan Contact met mij op.


Vanaf 2 personen datum in overleg 

  

Bedrijven
Voor teams en besturen is de tuinkamer geschikt om in een relaxte omgeven nieuwe inspiratie op te doen. Vraag naar de mogelijkheden. 
Vragen? neem dan Contact met mij op.


Coaching en Reiki Energie

Als Life-coach he ik mij gespecialiseerd als coach na kanker. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website www.annieadema.nl  Coachgesprekken vinden plaats in mij praktijk, kamer in huis of in de tuinkamer, een gezellige ruimte met veel licht en een prachtig weids uitzicht. De Tuinkamer wordt verwarmd met een houtkachel en de zon.

E-mailen
Bellen
Map
Info