Retraite-huisje Thús Komme

Als ik dit huisje binnen stap dan overvalt de rust mij. Regelmatig trek ik mij zelf hier terug voor een meditatie of gewoon even staren. 


Thús komme is in het Nederlands Thuis komen, thuis komen in jezelf. Met de komst van dit retraitehuisje willen mensen een rustmoment gunnen. Een dagdeel, dagje alleen genieten van rust of samen met vriendin. Wil je overnachten dat kan, overnachten is geschikt voor 1 persoon. 

Een off grid huisje, basic met de luxe van rust en stilte en een heerlijke energie, samen ontworpen en gemaakt.

Het huisje staat beschut in het land aan de rand van het water en het uitzicht op weiland en bos. 

Zet je stoel bij het water en zie ´s avonds de zon ondergaan. En met een beetje geluk komen de reeën ´s morgens vroeg of ´s avonds als het schemer wordt langs. Dit is echt genieten!

Blij dat de wifi daar heel slecht is en dus geen bereik. Dus laat telefoon thuis of geef deze bij mij af en ervaar hoe fijn het is een dag of dagdeel offline.

Het huisje is eenvoudig en gezellig ingericht met 2 stoelen en een tafeltje, een opklaptafeltje met stoel waar je kunt schrijven of bij eten. En er is een ligbank waar je zowel op kunt zitten als liggen. Buiten is een hangmat en een terras 2 heerlijke relaxstoelen.

In bad

Naast het huisje is een houtgestookt buitenligbad, niet even snel een warm bad nemen. Nee eerst het bad vullen en daarna het langzaam met een hout vuurtje eronder verwarmen. Alles is hier op onthaasten, dus ook je bad klaar maken.

Het toiletgebouw bestaat uit een wasbak met stromend water uit een jerrycan, daarnaast is een composttoilet.

Nachtje slapen

In eerste instantie is dit mooie huisje bedoeld voor dag retraites. In het huisje staat een bedbank met de mogelijkheid om er te slapen. Zelf sliep ik al meerdere nachten in de heerlijke rust van het huisje en daarna dacht ik dit gun ik ook jou. 

Wil je een nachtje of een paar dagen helemaal tot rust komen, neem dan contact met mij op.


Het retraite-huisje is te huur vanaf een dagdeel

Dagdeel  € 27,50 inclusief koffie, thee en lekkers
Dag  € 49,00 inclusief koffie, thee en lekkers

Overnachten met volledig verzorgd € 125,00


Dagdeel 9.00 -12.30 13.30 -17.00 18.00 - 9.30 uur
Dag 9.00 - 17.00 uur

Overnachten inchecken in overleg

Bij te boeken:

  • Coaching 1-1,5 uur € 75,00
  • Reiki behandeling 1 uur € 60,00
  • Energetische Energie boost € 95,00 

( de Energetische Energie boost is inclusief dagdeel retraite-huisje, koffie, thee en mini high tea. Een echte verwennerij)

  • Creatieve workshop met bloemen € 29,50


 


Voor arrangementen en retraites klik dan hier.      


E-mailen
Bellen
Map
Info