Natuurlijk Onthaasten

Centrum voor rust en heelheid

Energetisch therapeut

Ik leg mijn handen op je
en volg
Voel jouw onrust
en langzaam
voel ik rust
mijn handen
ze worden warm, heet
en dan scheppen ze
energie
energie die niet van jou is
geef ik liefde door
met mijn handen
en ik volg
voel je pijn
voel je angst
en voel je rust
tot dat
het genoeg is
en mag ik
een wit licht vol liefde
sturen
naar je cellen
organen
daar waar het nodig is
liefdevol strijk ik af
langzaam
kom je bij en
zegt met een lach
bijzonder
maar zo fijn

Energetische energie brengt jouw lichaam en geest weer in balans. Na de behandeling heb je weer energie door dat je levensenergie weer kan stromen. Samen kijken en voelen we welke behandeling jij nodig hebt, Reiki of magnetiseren toe. 

Reiki Master
Sinds 2022 kreeg ik mijn laatste inwijding van Reiki, hiermee is mijn spirituele zijn enorm gegroeid. Energie stroomde altijd al goed via mijn handen naar de cliënt, maar nu voel ik naast energie meer.

Wat is Reiki
Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het ondersteunt  lichaam tot zelf genezing  om zo fysiek en het emotioneel weer in balans te kunnen komen.

Reiki geeft
Mentale rust
Positieve energie
Helpt je doel te te bereiken
Ondersteunt het zelfgenezend vermogen

Hoe werkt Reiki?
Bij Reiki wordt energie overgebracht door het opleggen van de handen op het lichaam. Tijdens een behandeling lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel. Je houdt je kleding aan, alleen je schoenen doe je uit. Je mag praten tijdens de behandeling, maar de meeste mensen vinden stilte en rustige muziek prettiger. Tijdens de behandeling ga ik met verschillende handposities over je lichaam. Vertrouwend op mijn intuïtie volg ik mijn handen, dit is elke keer weer zo bijzonder wat er dan gebeurt.

Een aanrader voor iedereen. Annie weet wat je nodig hebt en laat haar handen het werk doen om je lichaam te ontspannen. Gepke


Reiki is voor iedereen.
Reiki helpt ziekte te voorkomen, of sneller te helen. Reiki kan in bepaalde gevallen ook genezen, maar Reiki is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Mentaal sterker
Als je ziek bent dan heeft dit niet alleen lichamelijke gevolgen, maar ook mentaal kan het heel zwaar zijn. Dit ondervonden ook wij, en wat is het dan mooi dat we met Reiki elkaar ook mentaal konden sterken.
Dank je wel voor de heerlijke Reiki behandeling! een weldaad voor mijn geest en mijn lichaam. Marloes
Hoelang duurt een behandeling?
Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur.


E-mailen
Bellen
Map
Info