Natuurlijk Onthaasten

Centrum voor rust en heelheid

Coaching

Na een zware periode in je leven weer oppakken valt niet altijd mee en soms heb je daar hulp bij nodig. Tijdens een coachtraject 3-5 sessies en eventueel aangevuld met Reiki of magnetiseren gaan we aan de slag met nieuwe energie, laten we oude patronen achter je.

Energetisch coaching

Een krachtige combinatie Energetisch energie en coaching, meestal gaat als vanzelf. Dat is ook de reden dat ik de afspraken die ik maak ruim houdt. 1,5 uur gesprek en behandeling en de tijd tussen twee afspraken 2 uur. Bij een energetische behandeling waar blokkades worden opgeruimd komt vaak van alles los, er wordt een opening gemaakt en hoe fijn is het dan om dit te uiten? of tijdens coaching loop je vast of zit je emotie zo hoog, hoe fijn is het om dan mentale Reiki toe te voegen. Hulp met opruimen van ballast waar je niet bij kan. 

Coaching vanuit de praktijk of tijdens een verblijf in ons centrum. Meerdaagse arrangementen maken we samen, passend bij jou hulpvraag.

Annie 

Opgeleid als NLP Master Coach, waarna ik meerdere coachopleidingen volgde. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren tijdens de coaching heb opgedaan gebruik ik intuïtief tijdens de sessies. Hierdoor zijn vaak 3-5 sessies nodig om het leven na een zware periode weer op te pakken nodig. Daarnaast geef ik altijd opdrachten mee voor thuis, bij mij lijkt een opdracht soms zo makkelijk, belangrijker is dat je thuis je draai en de energie weer vind.E-mailen
Bellen
Map
Info